De kop is eraf! Mijn eerste Workshop voor de Broekriem is zeer goed ontvangen. Ik heb een dikke 9 ontvangen, men vond het zeer inspirerend en interactief. Precies wat ik zelf zo belangrijk vind aan een Workshop.
Ik had al van De Broekriem gehoord via een oud-collega uit Hilversum. En ineens was daar de vraag of ik zelf een Workshop wilde geven in Leiden?
Kledingkeuze, imago, uitstraling, zaken waar juist een werkzoekende wel eens mee worstelt.

Dan heb je eindelijk je SocialMedia profielen sollicitatieproof gemaakt, gesmeekt om aanbevelingen, alle tips voor je CV toegepast? Een schrijfcursus gedaan voor de ultieme sollicitatiebrief? En dan wordt je uitgenodigd voor een gesprek. In het echt. Ze willen jou ontmoeten. En jij bent bloednerveus en denkt meteen (of een paar seconden daarna)

HELP – HELP!

Wat  M O E T  ik A A N ? Stress. Onzekerheid. Het veilige donkerblauwe pak? Want dat straalt vertrouwen uit? Maar staat donkerblauw mij wel? En kan ik beter een rok of een broek dragen? Voor mannen is de broek een pré. Wij dames hebben meer keuze, dus meer stress. Goed nieuws: Je hoeft echt niet altijd in een pak. Dat hangt er helemaal vanaf. Nog beter nieuws: Je kunt je uitstraling, hoe jij overkomt, wel degelijk beïnvloeden of tenminste ervoor zorgen dat je jezelf niets tekort doet. Ook kan je meer inzicht krijgen op hoe je overkomt door een workshop te volgen. Je krijgt dan meer inzicht in:

 • Hoe je overkomt
 • Hoe je wilt overkomen
 • Hoe je accenten kunt leggen en waarom dat beter is dan camoufleren

Iets voor jou?

Als je bent aangesloten bij de Broekriem kun je je daar aanmelden. Wil je deze Workshop zelf boeken of organiseren? Neem dan contact op. Iedereen heeft baat bij een beetje aandacht voor zijn of haar uitstraling. Je kunt hier veel aan hebben, zowel zakelijk als privé. En wees gerust, het gaat echt niet alleen over kleding….

Reacties van deelnemers van eerdere workshops:

Een workshop volgen over jouw persoonlijke kledingstijl? Ook voor een man boeiend om door te maken! Het wordt – gaande de workshop bij Fanny – een uitdaging dat veilige hoekje te verlaten. Je gaat met advies en complimenten naar huis. Bij dezen ook een compliment aan jou, Fanny, voor de discrete wijze en ook nuchtere benadering waarop je dat doet.


Beste Fanny, Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de workshop ‘Kleren maken de vrouw’ die je vanmiddag bij DeBroekriem in Leiden hebt gegeven. Ik vond het heel inspirerend: je was vrolijk, enthousiast en positief.


Een hele goede tip van je gekregen Fanny! Dank je wel.


Ik heb inmiddels al aardig wat workshops en coaches meegemaakt, en Fanny is een van de betere coaches. Geen monologen, beknopt doch informatief, geeft iedereen individuele aandacht. Zelfs een stil iemand ontsnapt niet aan haar aandacht. Ze bereid zich heel goed voor. Zelfs haar outfit, tot en met haar schoenen, draagt een boodschap uit. Ik kwam naar een workshop van haar in de verwachting dat ik feedback over mijn sollicitatie outfit zou krijgen. Aan die verwachting heeft ze voldaan, maar ik heb meer gekregen dan ik had verwacht. Ze heeft me een alternatief aangedragen toen ik aangaf dat ik het vervelend vond om overdressed te zijn. Daarnaast let ze op de hele uitstraling. Niet alleen op de kleding, maar ook op het kapsel en de houding. Met behulp van sjaals die ze mee heeft gebracht, geeft ze ook kleuradvies. Kortom, als ik iemand moest kiezen om mij van advies te dienen omtrent kleding, zou ik Fanny kiezen.’


Ik heb een top middag gehad! Veel succes toegewenst met je bedrijf SoDressed.


Met veel plezier heb ik de workshop van Fanny ‘Kleding maken de vrouw (en man) gevolgd. Fanny heeft het talent om in een korte tijd een veilige omgeving te scheppen, waarbinnen elke deelnemer waardevolle tips krijgt over de voor haar/hem optimale kledingkeuze in kleur, vorm & materiaal. En dit allemaal op een kundige en vrolijke wijze!


Nogmaals dank voor je inspirerende workshop. Ik ga nu met een goed gevoel naar mijn volgende sollicitatiegesprek, omdat ik met mijn favoriete kledingstijl ook uitstraal diegene die ik wil zijn.


 

Dank je voor de leuke, inspirerende en bijzonder interactieve workshop. Dank voor de (extra) aandacht voor ieder individueel. Aanrader !


 

Ik ben erg te spreken over de gastspreker. Ze dacht mee, had oog voor details en had een goede voorbereiding. Tevens heeft iedere deelnemer individuele aandacht van haar gekregen. Heel erg goed!


 

Een nuchtere vrouw met een praktische benadering.


 

Bedankt voor de persoonlijke en inspirerende bijeenkomst. Je wist iedereen op een prettige manier aan te spreken en er was een goede afwisseling tussen persoonlijke en groepsopdrachten, zodat iedereen betrokken bleef.


Bedankt voor de nuttige tips! Hetty


Hoi Fanny,

Ik vond het echt heel erg leuk om dit mee te maken. Ik heb het boek direct bij de bibliotheek besteld.

Groetjes Carola


Mooie locatie, goed parkeren, goed gecommuniceerd, mooie groepsgrootte. Verbeterpunten, uuh .. .. Top !


 

Ik vond het in deze vorm een fijne bijeenkomst met een enthousiaste aanpak. Ik zou het leuk vinden om ook wat algemene tips en boektitels op papier of via de mail (mee) te krijgen.


 

Beste Fanny,

Dank voor de inspirerende workshop.

Ik ga nog een aanbeveling schrijven hoor! Heel veel suc6 maar vooral veel plezier op de jouw ingeslagen weg.

Hartelijke groet, Anneke


 

Top vind ik de wijze waarop de gastspreker een veilige sfeer wist te creëren waardoor de deelnemers zich kwetsbaar konden opstellen.

Tip = ga zo door !!

 

Cadeau voor de deelnemers van de Broekriem:

Gratis online consult bijvoorbeeld voor een sollicitatieoutfit: Stuur me een foto met de outfit(s) die je in gedachten hebt. (Mail / WhatsApp / LinkedIn)
Herinner me nog even aan jouw trefwoorden, en je ontvangt jouw persoonlijke advies, zodat je wellicht met meer zelfvertrouwen op pad gaat.

Bijvoorbeeld zo'n vestje voor S.
Lees ook het advies op maat aan 1 van de heren

Tip!

Kijken, vergelijken, zien, ervaren en ontdekken.

Het zijn de pijlers van de Online training met CharismaExpert Lida van Doorn.

De training volg je op de speciale trainingswebsite CharismaGids.nl.
Jouw unieke CharismaGids is een investering in jezelf.
Wil je hierna graag nog samen met mij je kast doorwerken of gaan shoppen, dan ben je extra goed voorbereid!

Overtuigen door uitstraling

1 Reactie

 1. Fanny

  Update Gouda 5-2

  Op een prachtige plek in Gouda was de 2e workshop voor de Broekriem. En intieme ruimte waar we aan een grote tafel konden zitten.
  Een andere groep – andere vragen – andere issues. interessant en leerzaam.

  Wat een leuke woorden mocht ik ontvangen van de deelnemers: Accuraat, To the point (2x), behulpzaam (2x), sociaal, energiek (2x), vrouwelijk, extravert, zorgzaam, enthousiasmeren, leidingnemen, positieve energie, verzorgd.

  Mijn dag kan ook niet meer stuk dus 😉 Dank dames!

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

SoDressed - jouw DressCoach (2)

Tips & Tricks

Vind je het leuk af en toe tips te ontvangen? Laat gewoon even je Emailadres achter. Dan ontvang je straks als eerste mijn gratis E-Book!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest