KickStart Programma voor startende ondernemers

So…dus jij gaat zelfstandig?

Meteen na je opleiding in het diepe, of misschien wel vanuit een periode “in between jobs”, of na jarenlang in loondienst. Er gaat heel veel gebeuren en je hebt een waslijst aan zaken af te handelen. Dingen waar je goed in bent, maar er komen echt veel zaken op je af waar je weinig ervaring mee hebt. In 2016 heb ik voor starters een speciaal KickStart pakket.

Wat zit in jouw KickStart pakket?

Meld je snel VRIJBLIJVEND aan als geïnteresseerde voor het kickstart programma!

Vertel hierbij je verhaal:
Wie ben jij, Wat wil je waar gaan doen en waarom?
Wie weet ben jij degene die dit traject t.w.v. €1325,– gesponsord krijgt!

Er is ieder jaar ruimte voor 1 gelukkige – motiveer waarom JIJ dat moet worden!

In december maken wij de gelukkige winnaar bekend. Deze begint dan in januari met een enthousiaste, intensieve GRATIS begeleiding.

De andere inzenders krijgen uiteraard ook de mogelijkheid het programma te volgen, wil je het hele pakket, dan kan dit bij aanmelding vóór 31 december voor slechts €99,– per maand (de looptijd is 1 jaar) of betaling in 1 keer van €999,– (excl. BTW).

Heb je een ander pakket in gedachten? Dan maak ik een starterspakket op maat voor jou, zodat je alleen betaalt voor wat je nu nodig hebt voor JOUW Kickstart.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

SoDressed - jouw DressCoach (2)

Tips & Tricks

Vind je het leuk af en toe tips te ontvangen? Laat gewoon even je Emailadres achter. Dan ontvang je straks als eerste mijn gratis E-Book!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest