Wat een heerlijke review van Laura!

Wat een heerlijke review van Laura!

Nu een paar maanden na deze workshop blijkt nog steeds dat alles wat ik gekocht heb tijdens de workshop van Fanny mijn lievelingskleding blijkt te zijn. Nogmaals bedankt voor de supermiddag en het gevoel dat je me hebt gegeven er prachtig en vrouwelijk bij te kunnen lopen!

Lees meer
SoDressed in de media

SoDressed in de media

Er zijn tal van onalledaagse cursussen om werkzoekenden aan een baan te helpen.

Nynke probeerde er 3 uit, op de 3e pagina staat het interview met SoDressed

Lees meer
Slow Fashion

Slow Fashion

Dit artikel van Plan Point deel ik graag met jullie: EEN SLIMME GARDEROBE SCHEELT GELD – EN HET MILIEU Kledingaankopen vormen voor veel vrouwen een serieuze aanslag op de portemonnee. Winkels en webshops verleiden tot impulsaankopen. Een permanent sluimerend gevoel...

Lees meer
KickStart – speciaal voor startende ondernemers

KickStart – speciaal voor startende ondernemers

So…dus jij gaat zelfstandig? Meteen na je opleiding in het diepe, of misschien wel vanuit een periode “in between jobs”, of na jarenlang in loondienst. Er gaat heel veel gebeuren en je hebt een waslijst aan zaken af te handelen. Dingen waar je goed in bent, maar er komen echt veel zaken op je af waar je weinig ervaring mee hebt. Doe mee met het KickStart programma.

Lees meer
Penny Wise Pound Foolish

Penny Wise Pound Foolish

Gastblog van Joost Het is de week van de duurzame mode. Ik begrijp het niet, ik begrijp het niet. Wat doen we verkeerd? Mijn vienden en vriendinnen vinden duurzaam te duur, ze verklaren me voor gek, ze vinden me dom en ze hebben medelijden...

Lees meer
Moodboard maken – tip

Moodboard maken – tip

Tip: maak eens een of meer MoodBoards. Ik heb bijvoorbeeld deze 4 moodboards voor 4 stijlen gemaakt. (Uiteraard is 1 wel favoriet!)  Welke bevalt jou het best?                  

Lees meer

DressCoach sessies van Fanny kunnen veel voor je doen:

SoDressed - jouw DressCoach (2)

Tips & Tricks

Vind je het leuk af en toe tips te ontvangen? Laat gewoon even je Emailadres achter. Dan ontvang je straks als eerste mijn gratis E-Book!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest